Профорієнтаційний захід факультету права та міжнародних відносин для студентів Університетського коледжу

IMG 085616   грудня 2019 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

16.12.2019 року студенти 4 курсу спеціальності «Право» взяли участь у профорієнтаційному заході факультету права та міжнародних відносин Київського університету імені Бориса Грінченка, який організувала кандидат юридичних наук, старший викладач кафедри публічного та приватного права, адвокат Сергієнко Наталія Артурівна.
Студенти Університетського коледжу мали змогу ознайомитись зі структурою та алгоритмом роботи Юридичної клініки "Астрея", про які їх розповіли кандидат юридичних наук, доцент кафедри публічного та приватного права Чернега Андрій Петрович та студент 2 курсу факультету права та міжнародних відносин Єгор Жоров.
Учасники заходу також ознайомитись з діяльністю Центру юридичної деонтології (керівник Центру - к.ю.н., доцент Чернега А.П.) та Центру практичної юриспруденції (к.ю.н., адвокат, ст. викладач Сергієнко Н.А.).
Центр практичної юриспруденції, Центр юридичної деонтології - центри компетентностей, які функціонують на факультеті права та міжнародних відносин Київського університет імені Бориса Грінченка.