Лекція-концерт на тему "Педагогічні умови ефективного формування виконавської культури майбутніх учителів музичного мистецтва у процесі роботи над творами шкільного та дошкільного репертуару в ході підготовки до педагогічної практики"

IMG 085629   листопада 2019 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

29 листопада 2019 року в рамках Декади педагогічної майстерності циклової комісії музики і хореографії відбулась лекція-концерт на тему "Педагогічні умови ефективного формування виконавської культури майбутніх учителів музичного мистецтва у процесі роботи над творами шкільного та дошкільного репертуару в ході підготовки до педагогічної практики".
Мета заходу: формування у майбутніх учителів музичного мистецтва та музичних керівників практичних виконавських навичок, виховання професійно-педагогічних якостей, розвиток творчих здібностей для успішної реалізації набутих компетентностей при проходженні педагогічної практики.
Теоретична частина заходу органічно доповнювалась іллюстрацією музичних зразків. Інструментальні та вокальні твори шкільного і дошкільного репертуару виконувались студентами спеціальності "Музичне мистецтво". 
Захід пройшов цікаво, змістовно, з користю для студентів. 
Модератори - Кирилюк Г.О., Катченко Т.С., Паляниця Н.Є.