Виставка «Вартовий української культури»

IMG 08569   грудня 2013 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

9 грудня 2013 року відбулось відкриття виставки творчих робіт студентів IIV курсів спеціальностей «Образотворче мистецтво» та «Дизайн». Експозиція присвячена 150-ій річниці від дня народження Бориса Грінченка і отримала назву «Вартовий української культури».

Під керівництвом викладачів циклової комісії образотворчого мистецтва та дизайну Адамчук А. В., Вовченко М.П. та Ладоненко М. І. студенти прагнули осягнути і втілити на папері світ героїв грінченківських творів та образ самого великого Просвітителя українського народу. У своїх творах молоді митці переконливо відтворили дух грінченківської доби, власне розуміння характеру літературних персонажів та бачення персоналії Бориса Грінченка крізь призму його заслуг перед українським народом.

Представлені роботи виконані аквареллю, тушшю, кольоровими олівцями. Виставка студентських робіт передає оптимістичну і яскраву особистість кожного з авторів, їх власний погляд на творчість та життя видатного українця, ім'я якого носить наш навчальний заклад.