Засідання ради директорів та методичної ради педагогічних закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації Центрального регіону України

IMG 085610   жовтня 2019 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

9 жовтня 2019 року в Університетському коледжі Київського університету імені Бориса Грінченка відбулося засідання ради директорів та методичної ради педагогічних ЗВО І-ІІ р. а. Центрального регіону України на тему: "Педагогічні заклади І-ІІ рівнів акредитації і нові законодавчі реалії: необхідність "перезавантаження".

Модератором заходу виступила директор Університетського коледжу доктор педагогічних наук, доцент Братко М.В.

Програмою було передбачено дискусійну панель "Виклики, пов'язані з імплементацією Закону України "Про фахову передвищу освіту" та круглий стіл "Організація освітнього процесу в педагогічних закладах І-ІІ рівнів акредитації в умовах упровадження Закону України "Про фахову передвищу освіту".
Провідними спікерами дискусійної панелі стали Шикова О.М., державний експерт з питань змісту та забезпечення якості освіти директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України та Котоловець Л.О., завідувач сектора наукового та навчально-методичного забезпечення модернізації змісту підготовки молодших спеціалістів відділу наукового та навчально-метордичного забезпечення змісту професійної освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти МОН України».