Виїзне заняття в музеї «Становлення української нації»

IMG 085603   жовтня 2019 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

3 жовтня 2019 року на базі музею «Становлення української нації» - першого в Україні інноваційного музею історії, де минуле поєднується з сучасними технологіями, було проведено виїзне заняття з англійської мови для студентів групи ПОмс-3-19-4.0д Університетського коледжу Київського університету імені Бориса Грінченка .
Мета заняття: виховання патріотизму у студентів, формування свідомої громадянської позиції та бережливого ставлення до традицій, культури та історії свого народу. 
В музеї представлено 100 фігур видатних українців: від Княгині Ольги до сучасних видатних постатей нашої країни. Всі історичні сюжети відтворені за описами істориків. Зовнішній вигляд історичних постатей, їхній вік та одяг відповідають тому часу, коли відбувалася подія, показана в сюжеті, або тому періоду, коли вони були на піку своєї слави чи в період найбільшого піднесення. 
Кожен з відвідувачів на власні очі зміг побачити, якими були на вигляд козаки та відомі реформатори української культури. 25 сюжетних композицій, де кожну інсталяцію супроводжує інтерактивний аудіо- та відеоконтент, запахи, пристрої віртуальної реальності, дали можливість відчути атмосферу різних епох.
Проведення заняття англійською мовою сприяло реалізації інтегрованого підходу до вивчення іноземної мови.
Модератор – Лещенко С.М., викладач ЦК іноземних мов.