Посвята першокурсників у студенти Університетського коледжу Київського університету імені Бориса Грінченка

IMG 085602   вересня 2019 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

Другого вересня 2019 року Університетський коледж Київського університету імені Бориса Грінченка святковою живою музикою зустрічав студентів, викладачів, батьків та гостей, щоб урочисто привітати юних першокурсників з початком нового етапу в житті. Для здобуття професії вони обрали модерний європейський заклад освіти, де матимуть можливість розвиватися у колі грінченківської родини.
Привітати першокурсників зі святом прийшли проректори, директори інститутів та декани факультетів Університету на чолі з ректором — Віктором Олександровичем Огнев’юком. Посвяту відкрили Державним Гімном України та хвилиною мовчання, присвяченою усім загиблим захисникам України. Потім ведучі пограли з новачками у захопливу вікторину, щоб перевірити, чи ознайомлені вони з корпоративною культурою Університету.
Особливістю кожного свята в коледжі є хореографічні флешмоби, та інші творчі номери, які вразили та зарядили позитивом усіх глядачів. Вітальне слово виголосив і один з випускників коледжу та Університету — Станіслав Маляр.
Ведучі розповіли про спеціальності та цьогорічних вступників, після чого директор коледжу Братко Марія Василівна привітала їх з початком нового активного періоду життя.
З вітальною промовою виступив ректор Університету Віктор Олександрович Огнев’юк і надихнув грінченківців на продуктивний навчальний рік. Традиційно ректор вручив першокурсникам символічний студентський квиток.
Для усіх першокурсників підготували майстер-класи та творчі майданчики, де вони змогли більше дізнатися про свою майбутню професію, а на завершення заходу всі присутні виконали Гімн Університету.
Вітаємо, любі першокурсники, нехай навчання в Університетському коледжі стане прекрасним етапом вашого життя!