Музична імпреза “Україна. У цьому слові для мене все”

IMG 085606   грудня 2018 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

З нагоди Дня університету 06.12.2018 року в актовій залі Університетського коледжу відбулася Музична імпреза “Україна. У цьому слові для мене все”, присвячена Б.Д.Грінченку.
Мета заходу: ознайомлення слухачів з громадською діяльністю та літературною спадщиною Бориса Грінченка, кращими музичними зразками українських композиторів епохи письменника та сучасності. 
У виконанні викладачів циклової комісії музики і хореографії та студентів коледжу спеціальностей “Музичне мистецтво”, “Хореографія” звучали поезії Бориса Грінченка, пісні на його слова, вокальні та інструментальні твори таких українських композиторів, як М. Лисенка, Я.Степового, О.Білаша, М.Степаненка, А.Кос-Анатольського. Особливе захоплення у присутніх викликало неперевершене звучання українських народних пісень.
Захід сприяв збагаченню загальної культури студентів, їх духовному розвитку, вихованню поваги і шани до рідної культури, української пісні та мови.
Модератори заходу – Романова Т.В., Сокальська В.Ф., Павловська-Єжова Т.А., викладачі циклової комісії музики і хореографії.