Зустріч з Дворецькою Віолеттою Львівною, Заслуженим вчителем України

IMG 085604   жовтня 2018 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

4 жовтня 2018 року в Київській бібліотеці імені Олександра Олеся відбулася зустріч студентів Університетського коледжу спеціальності Журналістика з неймовірною жінкою, викладачем, Заслуженим вчителем України, поетесою Дворецькою Віолеттою Львівною. Автором таких книжок як "Зі святом", "Усміхнімося", "Мама" та ще багато інших. Загалом, Віолетта Львівна, разом зі своїми студентами, випустила 23 збірки.
Вже з перших хвилин зустрічі поетеса здивувала артистизмом та харизмою. Вона декламувала вірші, співала пісні та розповідала неймовірні історії з її багатолітньої педагогічної практики.
Вірші Віолетти Львівни знайдуть відгук у душі навіть найвибагливішого читача, адже в основу багатьох поем покладені реальні історії з життя її студентів. Вона відразу сказала: "Фантазувати я не вмію". Це і робить вірші ще більш зворушливими та щирими.
Зустріч була наповнена надзвичайною атмосферою. Іноді, від віршів поетеси на очах з'являлися сльози через співчуття героям, а іноді - плакати хотілося від сміху.
Спілкування з Віолеттою Львівною залишило неймовірні враження. Дякуємо організаторам за зустріч. (Студентка ІІ курсу спеціальності Журналістика Валентина Майстренко)