Місто професій

IMG 085625   квітня 2018 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

25 квітня 2018 року на майданчику біля Університетського коледжу з 13:00 до 14:30 відбувалася презентація спеціальностей «Місто професій».
Спеціальність «Журналістика» презентували викладачі циклової комісії видавничої справи, культури та української філології разом зі студентами першого та другого курсів, майбутніми видавцями. Всі бажаючі могли взяти буклети, брошури, листівки, виготовлені студентами цієї спеціальності, оглянути дипломні роботи випускників.
Спеціальність «Музичне мистецтво» поділилась з усіма своїми навичками гри на музичних інструментах (зокрема на кастаньєтах і маракасах). Також можна було ознайомитись з методичними розробками викладачів циклової комісії, поводити хороводи з малечою.
Спеціальність «Хореографія» зацікавила своїми чудовими, оригінальними виступами; яскравими фотографіями, на яких зображувались досягнення хореографів та музикантів.
Представники спеціальностей «Фінанси і кредит» та «Організація виробництва» проводили інтелектуальну гру. Майбутні абітурієнти підходили і «випробовували» свої організаторські здібності саме тут.
Спеціальність «Право» вразила композицією «Чому я прагну стати юристом?». Студенти розповідали про плюси та мінуси професії, проводили ділові ігри.
Креативними були представники спеціальностей «Соціальна педагогіка», які проводили розвиваючі ігри з дітьми (настільна гра), роздавали наліпки, листи (де у казковій формі описували свою професію), проводили гру-знайомство; «Дошкільна освіта» - проводили різноманітні розвиваючі ігри; «Початкова освіта» - презентували себе конкретною роботою з малечою.
Своєрідно представила себе спеціальність «Фізична культура» - «Містом спорту» та розповідями про досягнення.
Спеціальність «Образотворче мистецтво» та «Дизайн» вразили унікальними художніми роботами студентів 4-го курсу, представили дипломні роботи випускників (календарі, буклети), провели майстер-класи.
Отже, кожен зацікавлений спостерігач міг дізнатися те, що важливо для нього при вступі та навчанні, познайомитися з викладачами та студентами коледжу, обрати професію «за смаком», переконатися у цікавості кожної спеціальності.