Тренінгове заняття «Лідерство і розвиток лідерських якостей особистості»

IMG 085607   грудня 2017 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

7 грудня 2017 року в Університетському коледжі Київського університету імені Бориса Грінченка із студентами третього курсу спеціальності Соціальна педагогіка, разом з куратором Винар Валентиною Іванівною, було проведено тренінгове заняття «Лідерство і розвиток лідерських якостей особистості». Також, на занятті були присутні і студенти з Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка.
Мета тренінгу полягала в розширенні уявлень соціальних педагогів про поняття лідерства-служіння та лідерських якостей особистості, дослідженні власних лідерських здібностей, визначенні сфер професійного життя, де можна реалізовувати себе в якості лідера-слуги.
Даний тренінг допоміг студентам краще зрозуміти себе, свої лідерські здібності та якості, усвідомити особистісні перепони на шляху до мети.
Учасники виконували різноманітні вправи, брали участь у ділових іграх, інсценізаціях, що допомагали дослідити і розкрити лідерські якості особистості, зрозуміти цінність життєвого балансу як ресурсу розвитку якостей лідера-слуги. Тренінг пройшов цікаво і змістовно.
Набутий досвід та знання студенти зможуть використовувати як в повсякденному житті так і в майбутній професійній діяльності соціального педагога.