Тренінг «Лідерство як служіння»

IMG 08566   лютого 2013 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

6 лютого в Університетському коледжі Ольга Зеленюк, заступник завідувача НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності Університету та Марія Черпак, методист відділу виховних технологій Гуманітарного інституту, провели тренінг «Лідерство як служіння» для студентської Ради та старост груп.

В рамках тренінгу учасники активно долучалися до обговорення поставлених питань, працювали у групах та разом визначили найактуальніші якості для лідера сьогодення. Тренінг допоміг студентам знайти відповіді на актуальні, на їхню думку, питання: як мотивувати людину до роботи, виховувати в собі стриманість та повагу до оточуючих та дискутували стосовно потреб сучасної молоді.

За традицією, захід завершився неформальним спілкуванням за філіжанкою кави. Рада студентського врядування коледжу планує запросити Ольгу та Марію провести ще кілька тренінгів.

Лідерство, на думку студрадівців, — це не прояв влади над іншими, це здатність дати оточуючим можливість проявити себе. Людина є лідером не тому, що керує іншими, а тому, що за нею йдуть.

Дуже вдячні тренерам за спілкування та маємо сподівання, що співпраця триватиме.