Інтерактивне заняття "Соціальний педагог майбутнього"

IMG 085619   жовтня 2017 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

19 жовтня 2017 року в Університетському коледжі Київського університету імені Бориса Грінченка відбулося інтерактивне заняття викладача циклової комісії з педагогічної освіти Потоцької Ю.В. за темою «Соціальний педагог майбутнього» для слухачів курсів підвищення кваліфікації інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка.
Мета заняття - сприяння розвитку соціальної педагогіки як перспективного напряму педагогічної науки шляхом підвищення престижу професії «соціальний педагог», розвиток соціально-педагогічних компетентностей.
Соціальні педагоги міста Києва мали змогу отримати новий досвід роботи у форматі інтерактивного семінару-вікторини. Під час заняття було обговорено та проаналізовано проблеми та труднощі в роботі соціальних педагогів, окреслено шляхи реформування соціально-педагогічної діяльності. Вправи-енергізатори додали ініціативності й відкритості у дискусійній роботі. Використання мультимедійних технологій та творчі завдання дозволили зробити захід цікавим та корисним.