Психологічний тренінг «Майбутнє будуємо разом»

IMG 085612   жовтня 2017 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

12 жовтня 2017 року із студентами третього і четвертого курсу Університетського коледжу імені Бориса Грінченка спеціальності Соціальна педагогіка, разом з кураторами Винар В.І., Середньою В.І. та студентами спеціальності Соціальна педагогіка Інституту людини КУ імені Бориса Грінченка, а нині соціальними працівниками Всеукраїнського громадського центру «Волонтер» (під керівництвом Сінельніченко Яни та Пашинцевою Дарії) було проведено тренінгове заняття «Будуємо майбутнє разом».
Мета тренінгу полягала у розширені уявлень соціальних педагогів про особливості та перспективи майбутньої професійної діяльності.
Студентам презентували різнобічну діяльність Всеукраїнського громадського центру «Волонтер» та у тренінговому форматі розкрили особливості профілактичної програми «Будуємо майбутнє разом».
Основна частина заняття мала практичне спрямування. Учасники виконували вправи, брали участь у ділових іграх, інсценізаціях. Практичні вправи були цікаві, корисні та продуктивні. Захоплювали своєю оригінальністю, доброзичливою атмосферою і професіоналізмом ведучих тренінгу. Набутий досвід та знання студенти можуть використати як в повсякденному житті так і в майбутній професійній діяльності соціального педагога.