Науково-практичний семінар «Академічна доброчесність у контексті якості вищої освіти»

IMG 085611   жовтня 2017 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

11 жовтня 2017 року для викладачів Університетського коледжу та членів НТСАДМВ УК був проведений науково-практичний семінар «Академічна доброчесність у контексті якості вищої освіти».
У рамках семінару студенти та викладачі дізналися про особливості формування академічної доброчесності в системі вищої освіти. Було розглянуто морально-етичні засади поняття «академічна доброчесність» як базису формування системи професійних якостей особистості: вимогливість до самого себе і свого оточення, відповідальність за наслідки своїх дій, чесність. Акцентувалася увага на ролі і значущості академічної доброчесності у процесі підготовки студентів, здатних ефективно виконувати свої освітні обов’язки в умовах мінливої соціально-економічної ситуації в Україні. Висвітлено вплив академічної доброчесності на якість освіти. Завершився семінар анкетуванням співробітників та студентів і підведенням підсумків.
Модератор заходу: Сопова Д.О., викладач ЦК з педагогічної освіти Університетського коледжу, аспірант ІІ курсу кафедри теорії та історії педагогіки Педагогічного інституту КУБГ.