Соціально-психологічний тренінг "Побудова позитивної життєвої позиції"​

IMG 085605   жовтня 2017 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

04.10.2017 року в рамках декади циклової комісії з педагогічної освіти для викладачів Університетського коледжу пройшов тренінг «Емоційна компетентність викладача», який провела .Ю.В. Бреус, кандидат психологічних наук, психолог, завідувач ННЦ культури лідерства Київського університету імені Бориса Грінченка.
Емоційна компетентності є обов’язковою для уникнення вигорання та для підвищення психологічного благополуччя викладача. Здатність розуміти власні емоції та відчуття, перш ніж реагувати на незадовільну поведінку студента, дозволяти собі відпочинок після складного дня та визначити власні внутрішні стимули є шляхами до використання емоційного інтелекту, щоб почувати себе у гармонії з собою та світом. Неможливо припускати, що всі освітяни однаково володіють емоційною компетенцією. Декому ця навичка дана природою, а іншим потрібно додатково її розвивати.
Викладачі Університетського коледжу під час тренінгу мали змогу ознайомитися із поняттям базових емоцій та їх практичною цінністю; розширити уявлення про вплив емоцій на діяльність людини; проаналізувати роль та прояв емоцій у різних сферах життя; визначити власні ресурси емоційної сфери.
Модератор – голова ЦК з педагогічної освіти, канд.пед.наук, Я.В. Карлінська