Тренінг «Stop торгівля людьми»

IMG 085604   жовтня 2017 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

04 жовтня 2017 року із студентами першого курсу Університетського коледжу імені Бориса Грінченка спеціальності «Соціальна педагогіка», разом з соціальними працівниками Всеукраїнського громадського центру «Волонтер» - Сінельніченко Яною, Пашинцевою Дарією та студетом коледжу Спіріним Адрієм було проведено тренінгове заняття «Stop торгівлі людьми».
Тренінг проведено з метою підвищення обізнаності молоді щодо безпечної міграції та працевлаштування, усвідомленню студентами гостроти проблеми торгівлі людьми. Адже торгівля людьми є одним із найсерйозніших злочинів проти людини, який має як економічні, так і соціальні, педагогічні, психологічні причини.
Студенти коледжу ознайомилися з причинами торгівлі людьми, міфами та стереотипами цієї глобальної проблеми людства; обговорили причини, форми та ознаки цього явища; усвідомили небезпечні наслідки та шляхи потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, набули знання про безпечну міграцію та працевлаштування за кордоном.
Тренінг зацікавив студентів своєю інформативністю, наочністю, цікавою формою роботи, позитивною та доброзичливою атмосферою.