Майстер-клас «Інноваційні форми організації занять з дітьми дошкільного віку»

IMG 085603   жовтня 2017 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

03.10.2017 р в рамках декади циклової комісії з педагогічної освіти Університетського коледжу відбувся майстер-клас «Інноваційні форми організації занять з дітьми дошкільного віку» для студентів ІІ курсу спеціальності «Дошкільна освіта», який провели В.І. Папіна, завідувач ДНЗ № 65 та В.С. Савченко методист ДНЗ № 65.
Коли людина починає опановувати дошкільну премудрість, вона дивується як багато потрібно для роботи з дітьми. Адже життєва позиція людини, її характер, моральні принципи і погляди закладаються в дитинстві, і саме тому висока компетентність, бездоганна освіченість і всебічний розвиток особистості самого вихователя, який супроводжує дитину в його ранні роки, набуває особливої соціальної значимості. Саме в такому контексті розпочався майстер-клас Валентини Іванівни Папіної.
В дитячому садку вихователь може реалізувати всі таланти, адже діти – найгуманніші судді. Вони захоплюються всім, чого не вміють робити самі. Усі таланти реалізуються, всі знаходять застосування і приносять радість не тільки нам, але і всім оточуючим, а в першу чергу дітям. Малюки оцінять вірші і розповіді, малюнки і пісні, а головне –фантазію, адже вони найбільші в світі фантазери. В.І. Папіна та В.С. Савченко продемонстрували техніку орігамі, яка сприяє розвитку конструктивного мислення та дрібної моторики діток. Студенти із задоволенням виготовляли метелики, повітряних зміїв, а також споглядали хімічні (безпечні) експерименти із фарбами, водою, содою та оцтом.
Щиро дякуємо Валентині Іванівні та Валентині Сергіївні за прекрасний майстер-клас, занурення у світ фантазії та співпрацю!.
Модератор – голова циклової комісії з педагогічної освіти Я.В. Карлінська.