Квест «День Європи в Університетському коледжі»

IMG 085620   травня 2017 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

20 травня 2017 року з нагоди святкування Тижня науки в Університетському коледжі Київського університету імені Бориса Грінченка відбувся культурно-масовий захід КВЕСТ на тему: «День Європи в Університетському коледжі».
Мета заходу: активізувати пізнавальну діяльність студентів до вивчення історії, культури, побуту, звичаїв та традицій Європейських держав, а також підготувати студентів до успішної самореалізації в умовах європейської інтеграції та світової глобалізації, утвердження спільних європейських цінностей.
Напередодні для студентів І курсу спеціальностей: була проведена інформаційно – просвітницька робота, а також вікторина «Національно – культурні традиції, звичаї та обряди народів Європи»; конкурс реферативних робіт з означеної теми; та презентацій «Віртуальні подорожі до Європейських країн».
У рамках КВЕСТУ працювали творчі майстерні, інформаційні та ігрові станції, а також інтерактивний стенд опитування, де кожен бажаючий мав змогу залишити свої побажання та власні думки на тему «Україна – країна Європейських цінностей».
Модератор заходу – викладач природничих дисциплін Мальцева Л.В.