Коли дизайн стає мистецтвом

IMG 085625   травня 2016 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

25 травня 2016 року, в рамках Тижня науки викладачі циклової комісії образотворчого мистецтва та дизайну Адамчук А. В. та Казиміренко О. В. організували творчу зустріч з завідувачем кафедри дизайну Національної академії образотворчого мистецтва та архітектури, відомим художником-графіком та педагогом, професором Шостею Віталієм Костянтиновичем. Співдоповідачами були старший викладач НАОМА Кошкіна С.Ю. та студент 3-го курсу факультету дизайну Попов Павло.
В.К.Шостя - активний учасник всеукраїнських та найавторитетніших міжнародних виставок, багаторазовий лауреат вітчизняних та міжнародних конкурсів плаката. У своєму виступі він поділився з викладачами та студентами факультетів «Дизайну» та «Образотворчого мистецтва» здобутками графічного дизайну, представив кращі роботи студентів Академії та надихнув слухачів на плідну діяльність у професійній галузі. 
Віталій Костянтинович зазначив, що кафедра дизайну НАОМА у своїй діяльності послуговується духовними орієнтирами великих засновників Георгія Нарбута та Василя Кричевського, досвідом і напрацюваннями попередників, активно експериментує в навчальному процесі, забезпечує філософські, дослідницькі, евристичні підходи до проектування курсових і дипломних робіт.