Віртуальна подорож до музею Б. Д. Грінченка «Стежками великого освітянина»

IMG 085601   грудня 2015 року
Університетський коледж
м. Київ, просп. Ю. Гагаріна, 16

 

 

 

01 грудня 2015 року викладачами циклової комісії видавничої справи, культури та української філології Університетського коледжу Київського університету імені Бориса Грінченка Груздьовою О. В. і Ловейко Т. В. була проведена віртуальна подорож музеєм Б. Д. Грінченка «Стежками великого освітянина» для студентів І курсу спеціальності «Дошкільна освіта» та ІІ курсу спеціальності «Музичне мистецтво». 
Метою заходу було відтворення за допомогою мультимедійних засобів місць та предметів, пов’язаних із життям та творчістю Бориса Грінченка, виховання національної свідомості та корпоративної культури грінченківців, усвідомлення візії Бориса Дмитровича, його зв’язку із розвитком української нації.
Під час заходу студенти переглянули відеоматеріали з музею письменника, експонати якого знайомили з життєвим шляхом Б. Д. Грінченка, подорожували сторінками книг, презентували власні роботи з творчого доробку митця («Тема страдницької дитячої долі в оповіданнях Б. Д. Грінченка», «Твори Б. Д. Грінченка для наймолодших: казки», «Особливості лірики Б. Д. Грінченка», «Громадська діяльність Б. Д. Грінченка», «Лексикографія Б. Д. Грінченка»).