Виїзна лекція на тему "Напрями впровадження досвіду розвитку академічної чесності майбутніх фахівців університетів Європейського Союзу у систему вищої освіти України"

14 лютого 2020 року об 11 год. на базі Американської бібліотеки імені Віктора Китастого відбудеться виїзна лекція для студентів ІІ курсу групи ДОмс-2-18-3.Од спеціальності "Дошкільна освіта" на тему "Напрями впровадження досвіду розвитку академічної чесності майбутніх фахівців університетів Європейського Союзу у систему вищої освіти України".

Зміст: студенти дізнаються про особливості імплементації європейського досвіду академічної чесності у систему вищої освіти України, концептуальні основи формування академічної чесності у майбутніх педагогів під час професійної підготовки; зможуть виокремити суть поняття академічної чесності у науковому дискурсі, його зміст стосовно формування особистісних та професійних характеристик компетентного фахівця; визначать рівень свого ставлення до проявів академічної недоброчесності. Модератор: викладач циклової комісії з педагогічної освіти, Сопова Д.О.