Співпраця з членами Ради роботодавців спеціальності образотворче мистецтво та дизайн в процесі проведення Другого міського дитячо-юнацького конкурсу образотворчого мистецтва «Art Space 2022»

В період з вересня по грудень 2022 року відбулися технічні консультації з членами Ради роботодавців спеціальностей “Образотворче мистецтво” та “Дизайн”: Галиною КУЗЬМЕНКО, старшим науковим співробітником відділу проєктування розвитку особистості Інституту обдарованої дитини НАПН України та Оленою ЄФІМЕНКО, засновницею ювелірного бренду «Lira jewelry», майстринею декоративно-прикладного мистецтва.

В ході консультацій було внесено зміни до Положення про проведення Другого міського дитячо-юнацького конкурсу образотворчого мистецтва «Art Space 2022».  Серед змін: тематика творчої роботи, оновленння номінацій творчих робіт та аналіз вікових категорії учасників.

Галина КУЗЬМЕНКО та Олена ЄФІМЕНКО активно сприяли проведенню конкурсу, а також неупередженому аналізу та оцінці отриманих робіт під час підбиття підсумків конкурсу.

Проведені консультації мають на меті вплинути не лише на проведення конкурсу, але і на професійний розвиток виконавців творчих робіт, оскільки мистецькі конкурси дають неповторний досвід пошуку креативних підходів, формування вмінь дотримання дедлайнів та роботи “на результат”. Все це допомагає розвинути активного, цілеспрямованого фахівця, готового до різноманітних випробувань, який не боїться представити свою роботу назагал. 

Організатор: Олена КАЗІМІРЕНКО

https://youtu.be/75ioanxj03Q