Екскурсія «Київ часів Бориса Грінченка» для учнів Санаторної школи-інтернату I-IIступенів № 20 Шевченківського району м. Києва

23 квітня 2019 року відбулася театралізована екскурсія «Київ часів Бориса Грінченка», організована Науковим товариством студентів, аспірантів та молодих вчених Київського університету імені Бориса Грінченка. Слухачами була група учнів Санаторної школи-інтернату № 20, у яких вчителює студентка Університетського коледжу Юлія Різник. Маршрут екскурсії передбачав ознайомлення із будинками та місцями Києва, які у кінці ХІХ — на початку ХХ століть були пов'язані з життям і творчістю Бориса Дмитровича Грінченка. Для того щоб передати атмосферу міста тих часів, студенти перевтілювалися в колоритних персонажів. На шляху слухачів траплялися професор, студенти, гімназистки, торговки, викладачки з минулого. Діти уважно слухали про історичні події і наприкінці екскурсії радісно зробили спільне фото з акторами біля пам'ятника Борису Дмитровичу.
Модератори: Мусіяченко О. С., викладач ЦК суспільних дисциплін і правознавства; Кравець С. Г., викладач ЦК економіко-математичних дисциплін і менеджменту.