Науково-практична конференція «Основні напрями розвитку наукових досліджень молодих учених»

9-10 листопада в Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди відбулась науково-практична конференція «Основні напрями розвитку наукових досліджень молодих учених». Коли всі пленарно-організаційні моменти було вирішено, присутні розпочали роботу в секціях, яких цьогоріч в роботі конференції налічувалось чотири, за науковими напрямами: Історико-філософські та політико-правові науки (модератор – Петро Шихов, викладачі – Людмила Хмельницька та Вячеслав Редзюк); Природничо-економічні (модератори – Сергій Осадчук та Ярослав Пономаренко, викладачі – Людмила Воловик, Катерина Ковальська, Вячеслав Різник та Вікторія Чередник); Психолого-педагогічні науки (модератор – Олексій Багнюк, викладачі – Світлана Герасіна та Марина Хараджи) та Філологічні науки (модератор – Мирослава Ковбар, викладачі – Людмила Довбня та Євгенія Костик). Кожна секція була багата на цікаві статті та доповіді, а ступінь актуальності та наукової повноти кожної дискусії досягав найвищого рівня.
В рамках конференції, викладач Сопова Д.О. виступила з доповіддю статті на тему: «Етичний кодекс як гарант академічної чесності в університетах Європейського Союзу», яка присвячена аналізу впливу етичного кодексу на дотримання принципів академічної чесності у вищому навчальному закладі та європейського досвіду функціонування кодексів честі. 
Після підведення підсумків роботи конференції в кожній секції гостям конференції було проведено цікаву екскурсію бібліотекою, музеєм та художніми виставками університету а також проведено тематичний психологічний тренінг «Ресурси молодого ученого», спікерами якого виступили викладачі кафедри практичної психології Марина Вікторівна Хараджи та Алла Іванівна Стеценко.
По завершенню конференції учасники отримали сертифікати.
Щиро дякуємо організаторам за актуальний та змістовний захід, який є вкрай важливим для молодих науковців України!