Правовий квест до Дня юриста

10 жовтня 2015 року в Університетському коледжі відбувся правовий квест «Знай свої права»,присвячений Міжнародному Дню юриста (8 жовтня). У квесті взяли участь представники груп першого курсу. Ініціювали проведення квесту група студентів першого курсу спеціальності «Правознавство» та Студентське наукове товариство «Лабіринт» за підтримки викладачів циклової комісії суспільних дисциплін і правознавства.
Учасникам квесту пропонувалося вирішити різноманітні проблемні ситуації та теоретичні завдання, присвячені історії юриспруденції (знайти український відповідник латинським термінам, жартівливе завдання зобразити богиню правосуддя) чи сучасній ситуації у сфері прав людини (наприкад, визначити вік, з якого громадянин набуває певних прав: на працю, на підприємницьку діяльність, на участь в управлінні державними справами тощо). 
Всі учасники квесту виявили креативність та досить високий рівень правової культури, але найкращі результати продемонстрували команди студентів спеціальностей «Організація виробництва», «Фінанси та кредит», «Видавнича справа»і «Соціальна педагогіка».