Засідання наукового гуртка "Косметична хімія" на тему «Молекулярна кухня»

11 червня 2024 року відбулось засідання наукового гуртка "Косметична хімія" на тему «Молекулярна кухня». Досліджували та вивчали основи молекулярної кухні з метою розкриття нових можливостей у кулінарному мистецтві та розвитку креативного мислення студентів.
Догляд за шкірою не можна уявити без знання основ адекватного, різноманітного та збалансованого харчування. Цей цікавий і корисний досвід не лише розширить для студентів їхні знання про кулінарію, а й спонукатиме їх досліджувати нові горизонти у гастрономічному світі .
План заняття:
1. Ознайомлення з основними принципами молекулярної гастрономії.
2. Вивчення основних інгредієнтів, що використовуються в молекулярній кухні.
3. Навчання техніки сферифікації та методів приготування типових страв молекулярної кухні.
4. Розвивали навички спостереження, аналізу та експериментування в процесі приготування страв.
5. Стимулювання творчого мислення та експериментування зі смаками, текстурами та подачею страв.
Модератори: викладачка циклової комісії природничих дисциплін Наталія ВАРДА та експерти з краси та правильного харчування: студентки 12 ПО Марія ГРУЩИНСЬКА та Єлізавета КУЦЕКОНЬ.

Засідання наукового гуртка "Ко...
Засідання наукового гуртка
Засідання наукового гуртка "Ко...
Засідання наукового гуртка
Засідання наукового гуртка "Ко...
Засідання наукового гуртка
Засідання наукового гуртка "Ко...
Засідання наукового гуртка
Засідання наукового гуртка "Ко...
Засідання наукового гуртка
Засідання наукового гуртка "Ко...
Засідання наукового гуртка