Перегляд фільму в рамках засідання гуртка «ProjectOR»

08 березня 2024 року відбулось засідання гуртка «ProjectOR». На черговому засіданні учасники мали змогу подивитись фільм «Диявол носить Прада». Цей фільм став цінним досвідом для студентів, адже він продемонстрував їм важливі аспекти роботи у сфері менеджменту та фінансів.

Фільм демонструє важливість вміння вибудовувати стосунки з людьми різного рівня та статусу, зокрема кінострічка показує жорсткий та конкурентний світ моди, де важливо дотримуватися правил та етикету. Впливова головна редакторка модного журналу Міранда очікує від своїх помічників високої продуктивності та вміння ефективно розподіляти час. Це вчить студентів важливості вміння ефективно розподіляти час, планувати завдання та надавати пріоритети певним справам. Зокрема, робота з Мірандою пов’язана з постійним тиском та напругою. Андреа вчиться справлятися з цими викликами, зберігати самовладання та долати труднощі. Це підкреслює важливість стресостійкості та витривалості для успішної кар’єри.

Перегляд фільму «Диявол носить Прада» став корисним доповненням до навчання студентів-менеджерів та фінансистів. Цей фільм дозволив їм побачити наскільки важливі soft skills у роботі.

zasid 08 03